Újdonság

MAGNETIFICO AFRODIZIÁKUMOS JÁZMIN ROMÁNC ILLATGYERTYA

91
Nincs értékelés
  • 1 / 3

A Magnetifico - power of pheromonestermékcsalád egyedülálló afrodiziákumos illatgyertyájaafrodiziákumos, egyedi, meghitt és csábító légkör megteremtésére szolgál. Egyedi egészségbarát technológia. Kézműves termék. Luxus kivitel


  • RAKTÁRON
Ft6 120
Kategória: AFRODIZIÁKUMOS ILLATGYERTYA
 

MAGNITIFICO – POWER OF PHEROMONESTERMÉKCSALÁD AFRODIZIÁKUMOS ILLATGYERTYÁJA AZ EGYEDI, MEGHITT ÉS CSÁBÍTÓ LÉGKÖR MEGTEREMTÉSÉRE SZOLGÁL. 

Szeretneegy fárasztó nap után afrodiziákumos, egyedi, meghitt és pihentető légkört teremteni romantikus vacsora, előjáték, intim masszázs, szerelmeskedés vagy csak egy csendes vacsora keretében? Akkor az egyedülálló Magnetifico- power of pheromonestermékcsalád afrodiziákumosillatgyertyája azIntensively intimate formulaéppenÖnnek való!Engedje szabadjára szenvedélyét, tapasztalja meg a „feromonok“ féktelen erejét, és semmit ne bízzon a véletlenre! Teremtse meg még ma a csábításhoz megfelelő légkört!

INTENSIVELY INTIMATE FORMULA

A partner kiválasztásakor az emberek tudat alatt a „vonzódásra“reagálnak. A Magnetifico power of feromones afrodiziákumosillatgyertyát úgy tervezték, hogy a különleges parfüm a környezet hőmérsékletétől függően természetes módon szabaduljon fel, még a nem égő gyertyánál is.Az illata nem túl intenzív, lágy, nem tolakodó és nem okoz fejfájást. Tudat alatt hat az Ön érzékszerveire és segít felejthetetlen hangulatot teremteni nemcsak az intim pillanatokban. Úgy tervezték, hogy segítsen megteremtenia csábításhoz, a kikapcsolódáshoz és a szeretkezéshezmegfelelő afrodiziákumos hangulatot.

BELTÉRI, STÍLUSOS, KÉZMÜVES TERMĚK

A Magnetifico – power of pheromones illatgyertyák kézműves termékek és a  Cseh Köztársaságban készülnek. Luxus kivitelüknek köszönhetően a belterek stílusos kiegészítői lesznek.

EGYEDI, egészségbarát TERMELÉSI TECHNOLÓGIA!

Tudta, hogy az illatgyertyák gyakran negatív hatással vannak az egészségre? Főként az olcsóbb illatgyertyákat többnyire úgy gyártják, színezik és illatosítják, hogy égéskor olaj és kén szabadul fel, az elégett színezékek és aromatikus olajok mérgező hatásuk miatt negatívan hatnak a szervezetre és a nyálkahártyára.

A Magnetifico – power of pheromones illatgyertyák egyedülálló technológiával készülnek, ahol alapanyagként csak tiszta, ként és olajokat nem tartalmazó szénhidrogént használnak. Ez a nyersanyag égéskor csak vízgőzzé és szén-dioxiddá válik. A festést mindig csak a gyertya felületi rétegében végzik, nehogy a szín behatoljon a gyertya belsejébe. Ez biztosítja a mérgezésmentes égést. A gyertya aromás komponenséről speciális parfümök gondoskodnak, melyeket ultrahang segítségével a gyertya felületi rétegérevisznek fel. Nem használnak tehát klasszikus aromatikus olajokat, amelyek égéskor a szervezetrekárosan hatnak.

Intelligens kanócot használnak, amely nem süllyed a viaszba, és tiszta, magas és erősen égő lángot biztosít.

KINEK AJÁNLOTTAK A MAGNETIFICO – POWER OF FEROMONES APHRODISIAC ILLATGYERTYÁK?

 Az illatgyertyák azon személyek részére készülnek, akik afrodiziákumos, csábító, kellemes, meghitt hangulatot szeretnének teremteni akkor, amikor, egy intim masszázs kellékeként, vagy csak egyszerűen akkor, amikor valakit el szeretne csábítani. Segítségül szolgálnak egy nehéz nap utáni ellazuláshoz is. Luxus kivitelű dizájnjuknak köszönhetően lehet gyönyörű ajándék vagy a beltér stílusos kiegészítője.

MÉG MA ENGEDJE SZABADJÁRA A SZENVEDÉLYT, TEREMTSEN MEGFELELŐ LÉGKÖRT A CSÁBÍTÁSHOZ ÉS SEMMIT NE BÍZZON A VÉLETLENRE!

Az illat fő jegye: jázmin virág