Újdonság

LOVELY LOVERS BEMINE DESTINY 50ML - "FEROMONOK FÉRFIAK RÉSZÉRE"

88
5 értékelés
  • 1 / 3

A szexuális vonzerő növelésére szolgáló I-L-Molecules Formula alapú parfüm 20%-os koncentrációjú illatcsalogatókkal, az ún. feromonok férfiak részére.


  • RAKTÁRON
Ft18 172
Kategória: FEROMONOK FÉRFIAKNAK
 

Afranciaországi BEMINE termékcsaládegyedülálló férfiak részére megalkotott illata. A LOVELY LOVERS márka tapasztalatainak köszönhetően az I-L-Molecules (INTENSE LOVE Molecules) molekulaképletet alkalmazták, amely több mint 300 különböző arányú illatcsalogató kutatásának eredménye.Kiválasztották azokat, amelyek a legnagyobb hatással vannak az ellenkező nemre, ezáltal az illatos olajok összességébőla maximumot kihozva. Az I-L-Molecules képletét úgy tökéletesítették, hogy szinergikusan kiegészítse a férfibőr illatát, egyedi egészet hozva létre. A férfiak részére készült BEMINE DESTINY parfüm összetétele a bőr, a fa és a füst erőteljes tónusainak egyedi kombinációja, amely összefonódik a lédús narancs és afrodiziákumos virágok meleg édességével.A felhasznált összetevők legkiválóbb koncentrációja és minősége lehetővé teszi, hogyférfias rezgésekkel és kacér eleganciával telicsábító aurát alkosson.

A legkiválóbb minőség és a vásárlói elégedettség megerősítéseként díjakat osztanak ki: a LAUR konsumenta - a GOLDEN SEVEN kozmetikai versenyen az év felfedezettje és győztese vagy olyan életmódmagazinok díjai mint a Men'sHealth, amely A 2020-AS ÉV TERMÉKE címmel jelölte az LL BEMINE DESTINYférfi parfümöt.

Nem maradsz észrevétlen


A BEMINE DESTINY olyanparfüm, amelyet csalafintaságra terveztek! A férfi, aki ezt a parfümöt használja, nem marad észrevétlen. Ezt garantáljuk! Az I-L-Molecules formula mármessziről finoman csábít, hogya közeli érintkezés rabul ejtsen.A magas koncentráció ellenére az illata nem zavaró. A fokozatosan felszabaduló illatok a pozitív benyomáskeltés megkönnyítésére szolgálna és kiemelik az alfahím személyiségjegyeit. A nők fokozott érdeklődésének köszönhetően sokkal könnyebb lesz az első kapcsolatfelvétel és a kapcsolatok fenntartása.

Milyen az ALFAHÍM illata?


Attól függően, hogy az illatot férfi vagy nő írja körül, az LL BEMINE DESTINY MAN 50ml parfüm illatjegyei kissé eltérően érzékelhetők.Ennek az illatnak a közös fő vonása azonban (a bíráló nemétől függetlenül) a kivételesen férfias, fás és füstös aurája, meleg, vibráló, gyümölcsös-virágos jegyekkel kombinálva, amely kivételes módon hordozza magát viselőjén és minden lépésnél ismertté teszi.A fa és a bőr jellegzetes füstös alapja és a bergamotttal dúsított lédús narancsnak,sáfránynak, levendulának és ibolyának köszönhetően, fokozza az alfahím illatát. Amint az illat megtelepszik a bőrön, a szerecsendió-virág és jázmin gyógynövényes frissességének köszönhetőenfelfedi szívjegyeit, így kiemelve  az illat bátorságát és merészségét.

 

FEJ:                      narancs, ibolya, levendula, bergamott, sáfrány
SZÍV:                    szerecsendió, jázmin
ALAPILLAT:         bőr, velúr, fás tónusok, cédrus

 

Az LL BEMINE DESTINY 50 ml MAN valódi parfüm (nem EDP vagy EDT). Az IFRA (International Fragrance Association) által megengedett maximális mennyiségű illatcsalogató tartalomnak köszönhetően a kifinomult jegyek tökéletes kivetülése, több órán át tartó illat jellemzi. Ahol az olcsóbb termékek elvesztik erejüket, ott a DESTINY eléri a csúcsát.

Kinek ajánlott a BEMINE DESTINY?


LL BEMINE az ún. Feromonok azon férfiak számára, akik tudatosan szeretnék kihasználni pozitív hatásukat. Megkülönböztetünk 4 jellemzőcélkitűzést, amelyek megvalósítása ezen illat hatására gördülékenyebb lesz:

1) VONZALOM és CSÁBÍTÁS

A gondosan kiválogatott illatösszetevőkkel a nők tudatalattijára hatva a BEMINE segít abban, hogy sokkal vonzóbbá válj a szemükben, megsokszorozva a csábítás sikerének esélyét! 

2) EMBERI KAPCSOLATOK

Az illatkomponensek hatással vannak az Ön által megismert emberek vonzalmára. Egy megfelelő kombináció segít megkönnyíteni a mindennapi, társadalmi és munkahelyi kapcsolatokat. 

3) MUNKAHELYI HATÁS

Segít abban, hogy megbízható partnerként tekintsenek Önre. A megszerzett karizma és tekintély felbecsülhetetlen értékű a munkahelyen, pl. a dolgozók irányításában, az ügyfelekkel való kapcsolattartásban vagy a főnökévela béremelésről folytatott tárgyalás során. 

4) Az ALFAHÍM

Segít növelni önbizalmát, ami megkönnyíti jelentőségét a csoportban és javaslatai irántmások véleményére pozitívan hat. 

 

Használati utasításavagya BEMINE DESTINYlegmegfelelőbb hasznosítása:

Az 50 ml-es flakon nagyon sokáig felhasználható. A 20%-os koncentrációnak köszönhetően elég néhány csepp.A legalkalmasabb, ha a nyak és könyök környékén, a csuklón vagy a karokon alkalmazza. Ezek az emberi test  legperfúziósabb (legmelegebb) zónái. A illatcsalogatókezeken a helyeken a leghatékonyabbak. Ha azt szeretnénk, hogy az "alfahím"illata lebegjen a levegőben, szórhatjuk őket ágyneműre, autóülésre, stb. A maximális tartósság érdekében ajánlott a parfümöt mosott, száraz bőrre felvinni, amikor a bőr pórusai nyitva vannak.A tesztek kimutatták, hogy az illatcsalogató anyagok legalább 8 órán keresztül szabadulnak fel.

Tárolás: nem ajánlott a parfümöt a fürdőszobában (nagy hőmérséklet-ingadozás és a páratartalom miatt) és napos helyen tárolni, ezért a legjobb hely a zárt szekrény, például a ruhásszekrény.

Tartalma: 50 ml

LOVELY LOVERS márka - a szenvedélyes  szerelem ..

A LOVELY LOVERS márka európai szakemberek munkájának eredménye. A technológusok célkitűzése volt, hogy megfizethető áron egyedi és hatékony kozmetikumot hozzanak létre.Ennek köszönhetőenigényes felhasználók részéreaz intim kozmetikumok egész sora jött létre, akik a minőségi intim életet értékelik. Valamennyi terméket bőrgyógyászati tesztnek vetették alá, a gyógyszerészeti GMP (Good Manufacturing Practice) szabványok szerint gyártották és a CPNP-n (kozmetikai termékek bejelentési portálján)keresztül regisztrálták.A fogyasztóknak a legkiválóbb minőség-ellenőrzési szabványok és az alapanyagok eredete szolgál biztosítékul arra, hogy a termékek a legkiválóbb minőséget képviselik. Ezt a tényt az elvégzett tesztek és az elégedett vásárlók értékelései is igazolják. Megerősíti az a fogyasztói LAUR konsumenta szavazás, ahol az 1. helyezést érte el – és "intim termékek" kategóriábanA 2014-es év felfedezettje lett.