Újdonság

MAGNETIFICO PHEROMONE SELECTION FEROMONOK FÉRFIAKNAK - 2ml minta

76
Nincs értékelés

Szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok férfiaknak. Ezt a kontrasztokkal teli kompozíciót a modern férfiak számára tervezték. A kezdeti gyümölcsakkordok friss mentába, jázminba és fahéjba burkolóznak. A pacsulival, ámbrával és vaníliával ötvözve hihetetlenül sokszínű és eredeti fűszeres-fás édeskés illatot teremtenek. Elegancia és luxus minden alkalomhoz.


  • RAKTÁRON
Ft3 200
Kategória: FEROMONOK FÉRFIAKNAK
 

PHEROMONE SELECTION FÉRFIAKNAK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

JAVASLAT FÉRFIAKNAK. EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones férfi parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, hanem állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

 

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for man olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a férfiak önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú férfi parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

 

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE SELECTION ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

Ezt a kontrasztokkal teli kompozíciót a modern férfiak számára tervezték. A kezdeti gyümölcsakkordok friss mentába, jázminba és fahéjba burkolóznak. A pacsulival, ámbrával és vaníliával ötvözve hihetetlenül sokszínű és eredeti fűszeres-fás édeskés illatot teremtenek. Elegancia és luxus minden alkalomhoz.

Típus: gyümölcs – fa

Fejillat: eper, alma, ananász, kömény, zsálya, grapefruit, elemi gyanta
Szívillat: menta, száraz fa, jázmin, fahéj, szerecsendió
Alapillat: tonka, vanília, pézsma, narancsvirág

 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Pheromone Selection férfiaknak

„Értékelés: Randevú 9/10, állásinterjú 9/10. Szuper. Illata akár a ONE MILION-é a Paco Rabanne-tól.“

Richard, 25 éves

Pheromone Selection férfiaknak

Ahhoz, hogy a barátaimtól kaptam csak úgy viccből, nem győzöm dicsérni. Már ők is meg akarják venni :-D “

Jano