Újdonság

MAGNETIFICO AFRODIZIÁKUMOS TANTRA VARÁZSLAT ILLATGYERTYA

97
Nincs értékelés
  • 1 / 3

A Magnetifico - power of pheromonestermékcsalád egyedülálló afrodiziákumos illatgyertyájaafrodiziákumos, egyedi, meghitt és csábító légkör megteremtésére szolgál. Egyedi egészségbarát technológia. Kézműves termék. Luxus kivitel.


  • RAKTÁRON
Ft6 120
Kategória: AFRODIZIÁKUMOS ILLATGYERTYA
 

MAGNITIFICO – POWER OF PHEROMONESTERMÉKCSALÁD AFRODIZIÁKUMOS ILLATGYERTYÁJA AZ EGYEDI, MEGHITT ÉS CSÁBÍTÓ LÉGKÖR MEGTEREMTÉSÉRE SZOLGÁL.

Szeretneegy fárasztó nap után afrodiziákumos, egyedi, meghitt és pihentető légkört teremteni romantikus vacsora, előjáték, intim masszázs, szerelmeskedés vagy csak csendes vacsora keretében? Akkor az egyedülálló Magnetifico - power of pheromones afrodiziákumosillatgyertyája azIntensively intimate formula pont Önnek való!Engedje szabadjára szenvedélyét, és semmit ne bízzon a véletlenre! Teremtse meg még ma a csábításhoz megfelelő légkört!

INTENSIVELY INTIMATE FORMULA

A partner kiválasztásakor az emberek tudat alatt a „vonzalomra“ reagálnak. A Magnetifico power of feromones afrodiziákumosillatgyertyát úgy tervezték, hogy a különleges parfüm a környezet hőmérsékletétől függően természetes módon szabaduljon fel, még a nem égő gyertyánál is.Az illata nem túl intenzív, lágy, nem tolakodó és nem okoz fejfájást. Tudat alatt hat az Ön érzékszerveire és segít felejthetetlen hangulatot teremteni nemcsak az intim pillanatokban. Úgy tervezték, hogy segítsen megteremtenia csábításhoz, a kikapcsolódáshoz és a szeretkezéshezmegfelelő afrodiziákumos hangulatot.

BELTÉRI, STÍLUSOS, KÉZMÜVES TERMĚK

A Magnetifico – power of pheromones illatgyertyák kézműves termékek és a  Cseh Köztársaságban készülnek. Luxus kivitelüknek köszönhetően a belterek stílusos kiegészítői lesznek.

EGYEDI egészségbarát TERMELÉSI TECHNOLÓGIA!

Tudta, hogy az illatgyertyák gyakran negatív hatással vannak az egészségre? Főként az olcsóbb illatgyertyákat többnyire úgy gyártják, színezik és illatosítják, hogy égéskor olaj és kén szabadul fel, az elégett színezékek és aromatikus olajok mérgező hatásuk miatt negatívan hatnak a szervezetre és a nyálkahártyára.

A Magnetifico – power of pheromones illatgyertyák egyedülálló technológiával készülnek, alapanyagként csak tiszta, ként és olajokat nem tartalmazó szénhidrogént használnak. Ez a nyersanyag égéskor csak vízgőzzé és szén-dioxiddá válik. A festést mindig csak a gyertya felületi rétegében végzik, nehogy a szín behatoljon a gyertya belsejébe. Ez biztosítja a mérgezésmentes égést. A gyertya aromás komponenséről speciális parfümök gondoskodnak, amelyeket ultrahang segítségével visznek fel a gyertya felületi rétegére. Nem használnak tehát klasszikus aromatikus olajokat, amelyek égéskor károsan hatnak a szervezetre.

Intelligens kanócot használnak, amely nem süllyed a viaszba, és tiszta, magas és erősen égő lángot biztosít.

KINEK AJÁNLOTTAK A MAGNETIFICO – POWER OF PHEROMONES APHRODISIAC ILLATGYERTYÁK?

A gyertyák azon személyek részére készülnek, akik afrodiziákumos, csábító, kellemes, meghitt hangulatot szeretnének teremteni akkor, amikor csak szükséges. Tökéletes kiegészítők egy romantikus vacsorához, előjátékhoz, egy intim masszázs kellékeként, vagy csak egyszerűen akkor, amikor el szeretnél csábítani valakit. Segítségül szolgálnak egy nehéz nap utáni ellazuláshoz is. Luxus kivitelű dizájnjuknak köszönhetően lehet gyönyörű ajándék vagy a beltér stílusos kiegészítője.

MÉG MA ENGEDJE SZABADJÁRA A SZENVEDÉLYT, TEREMTSEN MEGFELELÖ LÉGKÖRT A CSÁBÍTÁSHOZ  ÉS NE BÍZZON SEMMIT A VÉLETLENRE!

Az illat fő jegyei:  szantálfa kivonatúfás illat