Újdonság

MAGNETIFICO PHEROMONE SEDUCTION FEROMONOK FÉRFIAKNAK - 2ml minta

70
Nincs értékelés

A szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok férfiaknak. Friss gyümölcsös-virágos-fás kompozíció olyan férfiaknak, akik kedvelik a sportot és az aktív életmódot. Friss, addiktív és komplex – ez a XXI. század illata.


  • RAKTÁRON
Ft3 200
Kategória: FEROMONOK FÉRFIAKNAK
 

PHEROMONE SEDUCTION FÉRFIAKNAK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

JAVASLAT FÉRFIAKNAK. EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones férfi parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, hanem állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

 

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for man olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a férfiak önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú férfi parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

 

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE SEDUCTION ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

Friss gyümölcsös-virágos-fás kompozíció olyan férfiaknak, akik kedvelik a sportot és az aktív életmódot. Friss, addiktív és komplex – ez a XXI. század illata.

Típus: citrus – virág – pézsma

Fejillat: citromhéj, rozmaring, kardamom
Szívillat: rózsafa, jázmin levelek
Alapillat: vetiver, tölgymoha, pézsma

 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

„Ajándékba vettem az egyik ismerősömnek, nagyon jól néz ki, az illata nagyon kellemes sportos/elegáns, az Abercrombie-hoz hasonlít. Majd tudatom, milyen sikert hozott.“

Kamil

„Kb. ötször próbáltam már a férfi feromonokat. Némelyek egész jók, némelyek teljesen hatástalanok voltak. Az önökét eddig 90%-osra értékelem. Az illat a FIERCE COLOGNE ABERCROMBIE-t juttatja eszembe.

Peter