Újdonság

ALLURE FEROMONOK FÉRFIAKNAK 50 ML

39
10 értékelés

Szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok férfiaknak. A férfiillatok jellegzetes fás-virágos fűszeres kompozíciója, amely két végletet egyesít magában: a friss, elegáns tónusok harmóniában vannak az illat merész, tisztán férfias elemeivel így egy meleg és kifinomult kompozíciót alkotnak.


  • RAKTÁRON
Ft16 359
Kategória: FEROMONOK FÉRFIAKNAK
 

PHEROMONE ALLURE FÉRFIAKNAK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

TANÁCS FÉRFIAKNAK. EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones férfi parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, hanem állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for man olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a férfiak nőkre gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a férfiak önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú férfi parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE ALLURE ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

A férfi illatok jellegzetes fás-virágos fűszeres kompozíciója, amely két végletet egyesít magában: a friss, elegáns tónusok harmóniában vannak az illat merész, tisztán férfias elemeivel így egy meleg és kifinomult kompozíciót alkotnak.

Típus: fa – citrus – virág

Fejillat: bergamott, mandarin, citrom, ibolyalevél
Szívillat: ibolyalevél, szerecsendió, bőr, jázmin, szantálfa, pacsuli
Alapillat: pacsuli, cédrus, pézsma, bőr, tonka

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Pheromone Allure férfiaknak

„Nagyszerű illat, olyan, mint a Fahrenheit a Diortól.“

Tomáš

Pheromone Allure férfiaknak

„Már a második parfümöt vásároltam önöknél, ezúttal az Alluret. És ismét elégedett vagyok. Az illat férfiasabb, sokáig megmarad, hatása pedig a korábbinál is jobb. Lehet, hogy legközelebb kipróbálom a harmadikat is.“

Libor