Újdonság

ALLURE FEROMONOK NŐKNEK 50 ML

42
19 értékelés

Szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok nőknek. Illat azoknak a nőknek, akik ismerik az értéküket, és nem félnek a kihívásoktól. A női egyéniséget, érzékiséget és nőiességet kiemelő kompozíció. Virágos-gyümölcsös, kissé fűszeres, friss illat.


  • RAKTÁRON
Ft16 359
Kategória: FEROMONOK NŐKNEK
 

PHEROMONE ALLURE NŐKNEK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

TANÁCS NŐKNEK. EGYEDÜLÁLLÓ NŐI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones női parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, hanem állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for woman olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a nők önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú női parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE ALLURE ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

Illat azoknak a nőknek, akik ismerik az értéküket, és nem félnek a kihívásoktól. A női egyéniséget, érzékiséget és nőiességet kiemelő kompozíció. Virágos-gyümölcsös, kissé fűszeres, friss illat.

Típus: virág, gyümölcs

Fejillat: citrom, feketeribizli, jácint
Szívillat: jázmin, gyöngyvirág, ylang-ylang, rózsa
Alapillat: szantálfa, pézsma, vanília, borostyán

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Pheromone Allure nőknek

„Korábban többféle feromont, feromontartalmú parfümöt és feromonos esszenciát is kipróbáltam már, de ez egy teljesen más kategória. A férfiak láthatóan nagyobb érdeklődést mutatnak irántam, és gyönyörű illata is van. Olyan, mint a J'Adore a Diortól!“

Pavlína

Pheromone Allure nőknek

„Ez ideig a legjobb feromontartalmú termék, amit eddig próbáltam.“

Brigita, 42 éves