Újdonság

SEDUCTION FEROMONOK NŐKNEK 30 ML

48
11 értékelés

A szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok nőknek. Modern, elegáns, rendkívül nőies, virágos-fűszeres nehezebb illat. A pacsuli és a vanília illattónusai magával ragadóan vonzó illatot teremtenek ellenállhatatlan vonzerővel.


  • RAKTÁRON
Ft12 768
Kategória: FEROMONOK NŐKNEK
 

PHEROMONE SEDUCTION NŐKNEK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

TANÁCS NŐKNEK. EGYEDÜLÁLLÓ NŐI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones női parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, hanem állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for woman olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a nők önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú női parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE SEDUCTION ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

Modern, elegáns, rendkívül nőies, virágos-fűszeres nehezebb illat. A pacsuli és a vanília illattónusai magával ragadóan vonzó illatot teremtenek ellenállhatatlan vonzerővel.

Típus: fűszeres-gyümölcsös illat

Fejillat: bergamott, narancs, feketeribizli
Szívillat: rózsa/jázmin, gyöngyvirág, szilva
Allapillat: cédrus/borostyán, pacsuli, vanília/pézsma

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Pheromone Seduction nőknek

„Csodálatos! Nagyon hasonlít az Armani Sí-jére. A barátom teljesen odavan értem, még ha fáradtan is jön haza a munkából.“

Marika

Pheromone Seduction nőknek

„Nemrég vettem magamnak egy feromontartalmú női parfümöt. Csak a kiszállítás után jöttem rá, hogy egyszerű toalettvíz, és az illata... hát nem nyűgözött le. A Seduction illata nagyszerű, az Armani Sí-jére hasonlít. Nagyon hosszan megmarad. Hatása – már amennyire értékelni tudom – szintén nagyszerű :-)“

Soňa, 31 éves