Újdonság

SELECTION FEROMONOK NŐKNEK 50 ML

54
6 értékelés

Szexuális vonzerőt növelő parfüm a MAGNETIFICO power of pheromones családból. Feromonok nőknek. A Selection friss virágakkordok, tiszta pacsulitónus és jellegzetes gyümölcsakkordok kombinációja. Az illat a végső fázisban fás tónusokba megy át, amelyek teljessé teszik a kompozíciót. Fantáziával és nőiességgel teli, magával ragadó illat.


  • RAKTÁRON
Ft16 359
Kategória: FEROMONOK NŐKNEK
 

PHEROMONE SELECTION NŐKNEK – MAGNETIFICO POWER OF PHEROMONES

TANÁCS NŐKNEK. EGYEDÜLÁLLÓ NŐI PARFÜMÖK A SZEXUÁLIS VONZERŐ, AZ ÖNBIZALOM ÉS A TISZTELET NÖVELÉSÉHEZ

A MAGNETIFICO power of pheromones női parfümcsalád egyedülálló összetevőinek köszönhetően markánsan növeli a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét. A „szexuális kémia“ tudatalatt ható növelésére tervezett összetevőket tartalmaz. Ezek nemcsak a szexuális vonzerőt növelik, de állásinterjúkon, vizsgákon vagy üzleti tárgyalásokon is hatékonyak. Segítenek elnyerni a riválisok tiszteletét.

AT-SC-R FORMULA

A MAGNETIFICO - power of pheromones termékcsalád egyedülálló összetételét az AT-SC-R formula alapján fejlesztették ki. Az AT-SC-R FORMULA for woman olyan anyagok páratlan kombinációja, amelyek növelik a nők férfiakra gyakorolt szexuális vonzerejét a tudatalattijuk és az érzékeik segítségével. Növelik a nők önbizalmát, és segítenek elnyerni az ellenkező nem tiszteletét.

A Pheromone Seduction, Allure és Selection valódi parfümök. Ez azt jelenti, hogy több mint 15% illatanyagot tartalmaznak. Hatásuk valóban fenomenális! A konkurencia gyakran állítja, hogy feromontartalmú női parfümöket kínál, de azok sokszor csak egyszerű kölnivizek vagy illatosított vizek. Gondolja meg, hogy mire adja ki a pénzét!

A FEROMONTARTALMÚ PARFÜMÖK HASZNÁLATA ÉS A PHEROMONE SELECTION ILLATA

Használja úgy, mint a hagyományos parfümöket. Vigye fel a nyakra, dekoltázsra vagy az öltözékére.

A Selection friss virágakkordok, tiszta pacsulitónus és jellegzetes gyümölcsakkordok kombinációja. Az illat a végső fázisban fás tónusokba megy át, amelyek teljessé teszik a kompozíciót. Fantáziával és nőiességgel teli, magával ragadó illat.

Típus: citrus – virág – gyümölcs

Fejillat: alma, mandarin, őszibarack
Szívillat: cédrusfa, narancsvirág, karamell, jázmin
Alapillat: vanília, pacsuli, málna, szantálfa

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Pheromone Selection nőknek

„Igazán elégedett vagyok. Állásinterjún használtam, és úgy tűnt, hogy minden sokkal jobban megy, mint máskor. Az illata is tetszik, ami igazán sokáig megmarad.“

Petra, 28 éves

Pheromone Selection nőknek

„Ajándékba kaptam a barátnőmtől. A dizájnja és az illata is magával ragadott. Olyan, mint a kedvenc parfümöm, a Lady Million a Paco Rabanne-tól. “

Tereza, 21 éves